camerabeheersing en bewerken in Adobe Lightroom.

Na bewerking

Hallo'

 

Heeft u een spiegelreflexcamera en fotografeert u altijd op de groene knop dus op de automaatstand? Jammer want er zijn zo veel meer mogelijkheden om de camera te benutten.

Ik wil u dat graag leren en garandeer u dat u na een workshop bij mij gegarandeerd een technisch goede foto kan maken. Waarom technisch zult u denken. Compositie en dergelijke moeten door veel ervaring en goed kijken komen, dus dat duurt wat langer. Als u  eenmaal de basis van de fotografie in de vingers hebt volgt de rest vanzelf, dat is mijn garantie aan u.

Bent u nieuwsgierig geworden voor de mogelijkheden? Bel of mail mij even en bedenk dat een workshop bij mij niet klassikaal is maar met hooguit 2 personen zodat een ieder de volle aandacht en steun krijgt waar hij of zij recht op heeft.

+316222320652

info@bramvanmaas.nl

 

Foto's bewerken in Adobe Lightroom

Lightroom is het ideale programma om uw foto's te beheren en te bewerken.

Veel mensen hebben dit programma al eens geprobeerd maar weten de juiste tools niet te gebruiken binnen dit programma en haken daardoor teleurgesteld af.

Ik kan u helpen om de juiste tools te vinden en dit op de juiste manier te gebruiken zodat uw foto's gaan sprankelen na een bewerking en er zo uit komen te zien zoals u de foto in gedachten had  toen u hem nam. Geloof mij, het is minder moeilijk dan u denkt en ik kan u het leren.

Bij Adobe is het mogelijk om een proefversie te downloaden zodat u er mee aan de slag kunt gaan. 

Deze workshop geef ik 1 op 1 zodat u alle aandacht krijgt die verdient.

inlichtingen bij info@bramvanmaas. nl of tel:0622320652

Voor bewerking zoals die uit de camera komt

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

26.05 | 13:43

De foto's van Helgoland zijn grotendeels al uitgezocht en rustig ben ik nu bezig met de bewerking en het plaatsen op FB. Daarna kan weer een ged. op mijn site.

...
25.05 | 23:00

Bram, hallo. Zo net even, nou ja even, je hele site bekeken, prachtig hoor. Wat kan landschap fotografie toch mooi zijn. Foto's Helgoland al gereed? Groet, Fred

...
01.11 | 20:08

Bram de kaart is aangekomen. Mooi hoor dank je.

...
30.01 | 18:28
Workshops heeft ontvangen 2
Je vindt deze pagina leuk